Hallo

Ik ben Liesbeth Parmentier. Samen met Andy en onze 2 zoontjes Yelko en Yarrit wonen wij in Wevelgem.

Er is een goed evenwicht tussen ons gezins– en uitgaansleven. We gaan graag op stap met vrienden/familie maar blijven ook graag eens thuis. We proberen zoveel mogelijk van het leven te genieten.

Ik ben opvoedster en doe mijn job met veel plezier! Het is zeer leuk om de kindjes te zien opgroeien en mee te helpen in hun ontwikkeling.

Wie zijn wij?

't Schildpadje
Mini-cèche 't Schildpadje

Liesbeth

Gwendoline

Hallo, ik ben Gwendoline D’hondt. Ik woon in Menen. Ik ben geboren op 14/02/1993. Sindsd juni 2012 heb ik mijn diploma begeleidster.

Ik Werk zeer graag met kleine kindjes, ze boeien mij op één of andere manier. Ik hou ervan om ze te zien opgroeien en heb bij te leren. Ik hou ervan om kindjes te stimuleren en te zien hoe ze hun eigen ik-je ontdekken.

Gerda

Ik ben Gerda, de mama van Liesbeth. Meestal sta ik in de keuken om de middagmalen die toekomen met de traiteur te verdelen in porties, de 4uurtjes klaarmaken en om in te springen bij drukke momenten.

Ik woon een beetje verder in de straat, dus voor mij dichtbij.

Website gecreërd door Vermote Andy

Kelly

Ik ben kelly ameele, ik woon in wevelgem. Ik ben geboren op 16/02/1995.Ik heb een diploma begeleider in de kinderopvang. Ik ben graag bezig met kinderen. Ik vind het leuk om hun dingen bij te leren en ze te zien opgroeien.

Afbeelding kan het volgende bevatten: Gwendoline D'hondt